Verwarming en sanitair

Verwarming

Centrale verwarming

Centrale verwarming in regio Huldenberg, Brussel, Waver, Leuven. Doe een beroep op VanPee Tom voor de efficiënte installatie van uw centrale verwarmingssysteem. Wij vervangen met plezier uw oude stookinstallatie en installeren een zuinig alternatief, zoals condensatieketels en warmtepompen.

Eveneens verzorgen wij het wettelijke onderhoud van uw verwarmingsinstallatie, en geven wij certificaten voor boilers en centrale verwarming.

Kwaliteit

Het beste centrale verwarmings- of sanitair systeem voor uw woning? Wij stellen oplossingen op maat voor en helpen u graag bij de uitvoering! Neem snel contact op met ons, wij bezorgen u een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen voor het nodige advies.

Nieuwbouw en renovatie

Start u met een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij nemen de centrale verwarming voor onze rekening en zijn tevens installateur van gas- en stookolieketels en warmtepompen. Tevens regelen wij ook uw sanitaire installatie tot in de puntjes. Bij ons geniet u dus van een totaalservice en optimale dienst-na-verkoop.